December onder controle – Wees DeZENber

December is voor velen een stressvolle periode. De dagen worden korter en dus donkerder, de temperaturen gaan naar beneden, en ons humeur is daar gevoelig voor.

Daarnaast moeten de feesten in december, zoals Kerstmis, Sinterklaas, Oudjaar, … lichtpuntjes zijn in deze donkere periode. Een tijd om te genieten, samen te zijn met familie en vrienden en even tot rust te komen, maar helaas is de realiteit net iets anders.

De feestdagen zorgen voor meer last op onze schouders, meer stress, meer geregel in ons al zo druk dagdagelijks leven.

Met het boek en deze website “Feestdagen zonder stress” wil ik hier verandering inbrengen.

Ik wil jullie terug laten genieten van de feestdagen en laten genieten van december (eigenlijk altijd). Mijn stappenplan is de sleutel naar een geweldig en ontspannen feestje, met net dat tikkeltje extra. Want het is feest niet waar?

Maar we gaan verder…

Ik help je niet alleen met de feestdagen in december (Ja, ook Sinterklaas en 3-Koningen) , maar ook leer ik je opnieuw genieten van de december maand en alles wat er bij komt kijken.

Deze website, geeft je alvast een goed idee van wat je van het boek mag verwachten.

Het wordt een boek vol inspiratie, een boek met leuke tradities om te eren, een boek vol met opruim- en organiseertips om je huis, je feestjes en jezelf te organiseren zonder stress. Een boek vol motivatie om aan de slag te gaan. Een praktisch boek, speciaal voor jou.

Ben jij klaar om DeZENber te zijn?

Nathalie

Bricolee Organizing Services