Laten we ons even voorstellen…

Nathalie Maes

Ik ben Nathalie Maes van Bricolee Organizing Services. Mijn slogan is “Life is a party and you are the host.” Mijn doel is om geweldige vrouwen terug te laten genieten van het leven en hun dromen na te jagen. Ik bezorg hen opnieuw rust in hun hoofd. Ik ben de auteur van dit boek, alsook uitgever en marketeer. Dit boek is een pareltje in wording.

Hilde Peetermans

Hilde Peetermans van Visuele Verhalen” begeleidt zelfstandigen en ondernemers met een groot hart en nog grotere dromen om slimme, strategische stappen te zetten om hun merk op te bouwen en in de markt te zetten, waardoor een zaak en het leven worden gecreeĆ«erd waar ze van houden. Zij is de fotograaf en co-piloot van dit boek en zoals jullie gaan merken, doet ze dit geweldig.

Claudia Bammens

In mijn boek komen ook geweldige recepten te staan. Nee, het is geen kookboek. Maar wel een boek vol inspiratie en dit dus ook voor eten. Claudia Bammens van “Clau’s Kitchen” zorgt voor alle recepten in dit boek. En ik ken geen betere kok dan haar,… Zij zorgt voor gemakkelijke, maar sublieme en lekkere gerechten in no-time. No stress, remember.

Andere medewerkers:

Tina Hermans (mijn geweldige buurvrouw), Elly Bogaerts (mijn mama) , Dorothea Peeters (mijn bomma), Ria Hofmans (mijn schoonmama), Ellen Maes (mijn zus) voor het uitlenen van haar Kerst en decoratiemateriaal voor de fotoshoots.

De beste decoratiewinkel Eurotan Lommel voor het uitlenen van decoratie voor de fotoshoots. De place to be voor al je decoratie voor een gezellige decembermaand en sfeervolle feestjes.

Mijn man Bart Heylen en mijn dochter Emma Heylen voor de ongelofelijke steun tijdens het maken van dit boek.

Bricolee is altijd op zoek naar samenwerkingen voor dit boek. Goesting om mee te werken?